Tjenester

Vi kan hjelpe deg med det aller meste, dersom du ikke finner det du er ute etter, ta kontakt og så vil vi hjelpe deg.

Erfaren og kunnskapsrik byggmester i Sandefjord

Det er viktig å velge riktig byggmester før du setter i gang med ditt prosjekt. Valget kan ha mye å si for fremdriften og kostnaden på ditt prosjekt. Se deg litt rundt og sammenlign noen forskjellige, men sørg for at du velger en byggmester med solid erfaring. Ta også en titt på deres tidligere bygg og se om de har en stil du liker. Vi hjelper kundene våre å visualisere og tenke langsiktig allerede tidlig i prosessen. Kanskje du i fremtiden ønsker å ha en jacuzzi på verandaen, da er det lurt å planlegge dette allerede nå. Vi hjelper deg som kunde å tenke på det som ikke alltid et like lett å se for seg.

Byggmester Egil Evensen har over 35 år med erfaring med å sette opp nybygg, garasjer, eneboliger, hytter og lignende. Vi har høy yrkesstolthet og sørger for at våre kunder alltid er fornøyde med sine bygg. Vi har også erfaring med å spesialtilpasse ferdighus etter kundersbehov. Vi har erfaring for å se løsninger og muligheter for den enkelte plass, tomt, hus og Hytte etc. Her er det mange som gjør en feil og begynner i feil ende.

Byggmester som hjelper deg oppnå boligdrømmen

Fortell oss om dine ønsker og behov, og vi hjelper deg realisere boligdrømmen. Om du har funnet ditt nabolag, ungene har fått venner og du har kort vei til jobb er det kanskje ikke ønskelig å flytte selv om man trenger et ekstra soverom eller ønsker en vinterhage, Det er heller nødvendig, og det kan hende et påbygg er den beste løsningen. Vi har studert og omskapt mange hus og hytter .- Og erfarer at vi finner mange morsomme ,praktiske, trivlige, og lyse Løsninger. Som kan tas i ett eller flere byggetrinn,med fornuftige ,inger. rasjonelle .og kostnads økonomiske løsninger.

Byggmester Egil Evensen kan hjelpe deg fra start til slutt i byggeprosessen. Ta kontakt her.