Tegning av bygg i Sandefjord

Enten det er en ny enebolig du ønsker å bygge, en garasje eller kanskje et tilbygg til din eksisterende bolig, så begynner det hele med en tegning. Det er her i startsfasen at man begynner å se på mulighetene, veie for og i mot, og ta de viktige avgjørelsene for hvordan bygget skal se ut når det er ferdig.

Det er viktig at du får hjelp i denne prosessen fra noen som kjenner til bygningstekniske krav og bestemmelser slik at du faktisk får et hus som kan bygges hvor du ønsker og brukes på den måten du tenker. Det er opp til hver enkelt kommune å godkjenne tegningene, og de vil gjøre dette basert på om de mener at de oppfyller alle krav i forhold til utførelse og planløsning.

Erfaren byggmester tegner din bolig

Byggmester Egil Evensen har over 35 års erfaring fra bransjen og har fulgt en rekke byggeprosjekter fra start til slutt. Vi har sentral godkjenning og kunnskap som strekker seg over en rekke ulike typer boliger, hytter og andre bygg.

Har du ideer til et nytt bygg og ønsker å få de ned på papiret? Ta kontakt med Byggmester Egil Evensen så hjelper vi deg tegne ditt nye bygg.