Restaurering av bygg i Sandefjord

Restaurering er en måte å helt eller delvis tilbakeføre et bygg til tidligere tilstand. Dette er en byggemetode som brukes om man har et gammelt bygg som man ønsker å ta i bruk i dag, eller en bolig som kanskje har forfalt litt gjennom årene. Ved restaurering vil man reparere eventuelle skader som er oppstått, samt se på muligheten til å få frem eldre overflater som gulv og vegger, og sette i stand disse.

Restaurasjon av detaljer

Gjennom årene kan det være at beboere har tilføyd detaljer som ikke står i stil med boligens byggeår og opprinnelige stil. Ved restaureringsarbeid vil man fjerne disse uønskede elementene og se på mulighetene til å rekonstruere tapte deler av bygget. Dette kan være rosetter i tak, reparasjon av vinduer og lignende.

Byggmester Egil Evensen er ekspert på restaurering av boliger og andre bygg. Vi har sentral godkjenning og kan på denne måten spare våre kunder for tid og penger i søknadsprosesser når det gjelder byggetillatelser. Vi har også lang erfaring med å tegne opp endringer, nybygg, tilbygg og andre endringer du måtte ønske å utføre i Sandefjord området.

Ønsker du å sette i stand en bolig eller et bygg kan byggmester Egil Evensen hjelpe deg. Ta kontakt her for mer informasjon.