Nybygg

Ser du etter en byggmester til å oppføre nybygg for deg? Byggmester Egil Evensen er en veletablert aktør i byggebransjen og tilbyr solide byggtjenester basert på lang erfaring og stor fagkunnskap. Vi er en allsidig byggmester som kan tilby komplette løsninger innen nybygg. Dette betyr at vi kan bistå allerede fra planleggingsstadiet og til det ferdige bygget er på plass. Med andre ord håndterer vi hele byggeprosessen fra start til slut i forbindelse med nybygg.

Vi har sentral godkjenning slik at vi kan være ansvarlig for søknad, prosjektering, utførelse, samordning eller kontroll av tiltak som krever byggetillatelse. Når vi oppfører nybygg, er det derfor i full harmoni med alle myndighetenes lover og regler på området. Vi er dessuten en mesterbedrift - noe som gjør at vi tilbyr garantiordning i forbindelse med nybygg.

Trygghet og tillit er avgjørende i forbindelse med store byggeprosjekter, som for eksempel nybygg. Dette er et område der slurv og feiltakelser kan ha store konsekvenser, derfor bør man velge en profesjonell aktør som jobber etter de høyeste standardene på området. Det gjør du, om du velger Byggmester Egil Evensen.

Mange fornøyde kunderi Sandefjord-området

Vi har levert solide løsninger innen nybygg til en lang rekke fornøyde kunder i løpet av våre 35 år i bransjen. Vi er vant til at det stilles strenge krav til oss, og vår fleksible tilgang til hvert byggeprosjekt bidrar til holdbare løsninger som imøtekommer alle kundens behov og ønsker.

Hvert oppdrag innen nybygg krever sin egen tilnærming, og med vår lange fartstid i bransjen kjenner vi til de ulike utfordringene som kan oppstå i forbindelse med slike prosjekter. Vi jobber med høy effektivitet og kan derfor tilby attraktive løsninger til hyggelige priser.

Dersom du har spørsmål vedrørende vårt tilbud innen nybygg i Sandefjord er det bare å ta kontakt med oss på enten mail eller telefon.