Bygging av vinterhage i Sandefjord

Det er viktig å tenke på hvordan vinterhagen vil se ut sammen med huset slik at den står i stil med boligen og ikke virker sjenerende. Det er sjeldent at standardpakker for vinterhager er et god valg for boliger i Norge og du vil få et mye finere tilbygg ved å spesialtilpasse det etter din tomt og bolig.

Bruk vinterhagen hele året

En vinterhage er et tilbygg du kan bruke hele året. Glasset må derfor være isolert og det samme gjelder for gulv, tak og vegger. Det er også ofte ønskelig at glasset skal kunne åpnes slik at man slipper frisk luft og solskinn inn på varme sommerdager. Med store vinduer og glassdører kan ofte vinterhagen være en del av hagen utenfor. På kalde høst og vinterkvelder kan det være behagelig med oppvarmet gulv eller annen varmekilde.

Byggmester Egil Evensen har over 35 års erfaring med bygging av vinterhager, garasjer, eneboliger og hytter. Vi har utviklet effektive byggeprosesser og har sentral godkjenning. Slik sparer vi våre kunder både tid og penger.

Har du lyst til å sette opp en vinterhage eller har spørsmål om dette kan du ta kontakt med Byggmester Egil Evensen her.