Husbygging i Sandefjord

Mange drømmer om å bygge eget hus. Et stort hus på landet med grønn plen og dobbeltgarasje. Andre drømmer om et mindre hus med store vinduer og platting ned mot vannet. Uansett hva slags hus du er på utkikk etter kan det være svært spennende å bygge selv. Det er vanlig å velge mellom ferdighus eller nybygg.

Byggeprosessen for bolig

Det første man gjerne gjør når man har bestemt seg for å bygge egen bolig er å ta kontakt med et byggefirma. Sammen vil dere så utføre en behovsanalyse. Her ser man på tomta det skal bygges på og man vurderer budsjett og arealbehov. Du kommer med dine drømmer, vi vil finne løsninger som oppfyller disse. Her er lurt og skisse og se på alternative løsninger, og ikke låse seg til bilder av en idyll som venninnen har eller lignende. Her må du se på effekten du får i dagliglivets gjøremål, med kjøring av barn, trening, trivsel, samtidig med den stilen du ønsker deg og vil skape. Etter en slik gjennomgang så får du ofte nye tanker som er mere gjennomtenkte og gjennomførbare, det er vår erfaring igjennom mange år. Vi har nemlig gjort det kunden skal eller gjør en gang eller to i livet mange flere ganger.

Når skissene er sammenstilt og leveranseomfanget er stadfestet vil byggefirmaet kunne gi et tilbud som du som kunde avviser eller aksepterer. Etter kontrakten er signert og byggesøknader godkjent vil det være klar for å starte byggearbeidet. Underveis i byggeprosessen vil det ofte være aktuelt å ha flere møter slik at kunde og byggemester er enige om utformingen og fremdriften av prosjektet. Det er viktig med god kommunikasjon slik at sluttresulatet står til forventningene.

Har du spørsmål om husbygging i Sandefjord kan du gjerne ta kontakt med Byggmester Egil Evensen her.