Hytte og fritidsboliger i Sandefjord

Hyttelivet frister mange nordmenn. Muligheten til å dra av sted på fredag, fyre opp i peisen og kose seg med en varm kopp kakao. Det er ofte en base for hyggelige skiturer, lange fisketurer eller annen hygge både innendørs og ute.

En hytte skal både være funksjonell og gjerne stå i stil med området den settes opp i. Mange familier opplever at hytten skal passe til flere generasjoner og det skal være rom for at mange kan være der samtidig, uten at hytten blir for stor. Det er også hensyn å ta med tanke på om hytten skal bygges for fjell eller fjordliv, samt tilpasninger som må utføres slik at hytten passer godt til tomten hvor den skal settes opp.

Hyttebygger med sentral godkjenning

Byggmester Egil Evensen har sentral godkjenning og kan derfor hjelpe deg ved å kutte ned tid brukt på papirarbeid rundt byggeprosessen. Vi har over 35 års erfaring med alt fra tegning av hytter til ferdigstilling av denne typen fritidsboliger. Takket være vår lange erfaring og kunnskap har vi effektivisert våre rutiner og kan tilby en svært hyggelig pris.

Går du å bærer på en hyttedrøm kan du ta kontakt med oss her for en uformell prat om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.